Figyelem!

Legfrissebb: Március 23-a 25:59-től Szingapúr TELJES BELÉPÉSI ÉS ÁTSZÁLLÁSI tilalmat vezet be! Az intézkedés alól csak az életvitelszerűen Szingapúrban lakók mentesülhetnek, a vonatkozó részletszabályok tekintetében további információ a szingapúri hatóságok, munkáltató vagy intézmény által érhető el. 

 

További értesítésig azon személyek, akik az érkezést megelőző 14 nap során Kínában, Dél-Koreában, Iránban, Olaszországban, Németországban, Franciaországban és Spanyolországban jártak, nem léphetnek be és nem szállhatnak át Szingapúrban! Az intézkedés alól csak az állandó szingapúri státusszal rendelkezők mentesülhetnek (pl. Employment Pass, Student Pass, stb.), akiknek két hetet otthonukban kell tölteniük, azt átmenetileg sem hagyhatják el. A vonatkozó részletszabályok tekintetében további információ a szingapúri hatóságok, munkáltató vagy intézmény által érhető el. 

Március 16-a 23:59-től mindazok, akik az ASEAN többi országában (Brunei, Fülöp-szigetek, Indonézia, Kambodzsa, Laosz, Malajzia, Myanmar (Burma), Thaiföld és Vietnám), valamint Japánban, Svájcban és az Egyesült Királyságban jártak, belépésüket követően két hetet otthonukban vagy szállásukon kell tölteniük (a szállás meglétének igazolása kötelező). 

Március 20-a 25:59-től Szingapúr minden beutazóra kéthetes szálláshelyelhagyási tilalmat vezet be. A tilalom az átszállókra nem vonatkozik. A szállás meglétének igazolása kötelező. 

Minden belépő utas mintaadásra kötelezhető, ha azt indokoltnak látják; ennek elrendelését követően pedig két hetet otthonában vagy szállásán kell töltenie - függetlenül attól is, ha a teszt eredménye negatív.  

Az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett kérjük utazásuk megtervezésekor vegyék figyelembe a fenti információt.